opc_loader
Als u een stethoscoop gaat bestellen, bestel dan zowel een stethoscoopkop als een tube. Dus 2 items in uw winkelwagen.

Pediatrische stethoscoop Jongen & Meisje

Lichtlbauwe pediatric UltraScope met afbeelding van een jongen & meisje, standaard geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze.

67,00
x
Beschrijving

Een opvallende roze pediatrische stethoscoop met jongen & meisje. Deze UltraScope is dé manier om je op een professionele manier te onderscheiden. Deze enkelzijdige, drukgevoelige stethoscoopkop is gemaakt van krasvrij acryl en met de hand beschilderd. Dit maakt iedere UltraScope 100% uniek. Door zijn speciale design beschikt de UltraScope over een uitstekende akoestiek. Dit maakt de UltraScope een leuke en functionele stethoscoop voor (dieren)artsen en verpleegkundigen. Met name kinderen reageren erg enthousiast op de speelse designs. Hierdoor worden medische onderzoeken als minder onprettig ervaren. Door het kleine formaat is deze pediatric stethoscoop zeer geschikt voor baby`s.

Deze lichtblauwe UltraScope met afbeelding van een jongen & meisje is ook leuk als cadeau. Optioneel te graveren om de stethoscoop nog persoonlijker te maken.

Standaard wordt de stethoscoop geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze met extra oordopjes. Ook geeft Stethoscoop.org levenslange garantie op al haar UltraScopes.

Beoordelingen (0)
Pediatrische stethoscoop Jongen & Meisje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.