opc_loader
Als u een stethoscoop gaat bestellen, bestel dan zowel een stethoscoopkop als een tube. Dus 2 items in uw winkelwagen.

Pediatrische stethoscoop Konijn

Handgeschilderde oranje pediatric UltraScope met konijn, standaard geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze.

67,00
x
Beschrijving

Oranje pediatric formaat UltraScope met een konijn. Door het kleine formaat is deze stethoscoop zeer geschikt voor baby's en kleine kinderen! De enkelzijdige, drukgevoelige pediatrische kop is gemaakt van krasvrij acryl en met de hand beschilderd. Dit design stethoscoop is speciaal voor Stethoscoop.org  gemaakt en dus 100% uniek.

De UltraScope onderscheidt zich niet alleen door zijn kleurrijke uiterlijk, ook de prestaties zijn uitmuntend. Hierdoor is de UltraScope een zowel een leuke als functionele gadget voor (dieren)artsen en verpleegkundigen. Met name kinderen reageren erg enthousiast op de speelse designs.

Ook voor dierenartsen en dierenartsassistenten is dit een leuke en originele toevoeging voor in de praktijk. Door het kleine formaat is de pedriatic stethoscoop voor ideaal voor dierenartsen die kleine dieren moeten diagnosticeren.

Raak nooit meer je stethoscoop kwijt! Met name in grote praktijken en ziekenhuizen rouleren stethoscopen nog weleens binnen het medische team. Met een kleurrijke UltraScope van Stethoscoop.org is dit verleden tijd! Standaard wordt de stethoscoop geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze met extra oordopjes. Ook geeft Stethoscoop.org levenslange garantie op al haar UltraScopes.

Beoordelingen (0)
Pediatrische stethoscoop Konijn heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.