opc_loader
Als u een stethoscoop gaat bestellen, bestel dan zowel een stethoscoopkop als een tube. Dus 2 items in uw winkelwagen.

Pediatrische stethoscoop Schaap

Paarse pediatric UltraScope met afbeelding van een schaap, standaard geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze.

67,00
x
Beschrijving

Paarse pediatric UltraScope met vrolijk schaap. Een originele UltraScope is dé manier om je op een professionele manier te onderscheiden. Deze enkelzijdige, drukgevoelige stethoscoopkop is gemaakt van krasvrij acryl en met de hand beschilderd. Hierdoor is iedere UltraScope 100% uniek. Door zijn unieke design beschikt de UltraScope over een uitstekende akoestiek. Dit maakt de UltraScope een leuke en functionele stethoscoop voor artsen en verpleegkundigen. Deze pediatrische stethoscoop is speciaal voor het diagnosticeren van baby`s en kleine kinderen.

Ook voor dierenartsen en dierenartsassistenten is dit een leuke en originele toevoeging voor in de praktijk. Door het kleine formaat is de pedriatic stethoscoop ideaal voor dierenartsen die kleine dieren moeten diagnosticeren.

Een stethoscoop van Stethoscoop.org is ook een zeer origineel afstudeercadeau. Eventueel te graveren en optioneel leverbaar in een luxe geschenkdoos om uw cadeau nog specialer en persoonlijker te maken.

Standaard wordt de stethoscoop geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze. Om uw volle tevredenheid te garanderen geeft Stethoscoop.org levenslange garantie op al haar UltraScopes.

Beoordelingen (0)
Pediatrische stethoscoop Schaap heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.