opc_loader

Stethoscoop Jongen & Meisje

Lichtroze UltraScope met afbeelding van een jongen & meisje, standaard geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze.

67,00
x
Beschrijving

Een UltraScope is dé manier om je op een professionele manier te onderscheiden. Deze enkelzijdige, drukgevoelige stethoscoopkop is gemaakt van krasvrij acryl en met de hand beschilderd. Dit maakt iedere UltraScope 100% uniek. Door zijn speciale design beschikt de UltraScope over een uitstekende akoestiek. Dit maakt de UltraScope een leuke en functionele stethoscoop voor (dieren)artsen en verpleegkundigen. Met name kinderen reageren erg enthousiast op de speelse designs. Hierdoor worden medische onderzoeken als minder onprettig ervaren.

Deze lichtroze UltraScope met afbeelding van een jongen & meisje is een origineel cadeau voor Moederdag. Optioneel te graveren om de stethoscoop nog persoonlijker te maken.

Standaard wordt de stethoscoop geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze met extra oordopjes. Ook geeft Stethoscoop.org levenslange garantie op al haar UltraScopes.

Beoordelingen (0)
Stethoscoop Jongen & Meisje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.