opc_loader

Stethoscoop Paard, Hond & Konijn

Handgeschilderde lichtroze Ultrascope met paard, hond & konijn standaard geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze.

67,00
x
Beschrijving

Een originele lichtroze UltraScope met paard, hond & konijn. Deze enkelzijdige, drukgevoelige stethoscoopkop is gemaakt van krasvrij acryl en met de hand beschilderd. Hierdoor is elke UltraScope 100% uniek. Door zijn speciale vormgeving heeft de UltraScope een uitmuntende akoestiek. Dit maakt de UltraScope een leuke en functionele stethoscoop voor (dieren)artsen en verpleegkundigen. Met name kinderen reageren erg enthousiast op de speelse designs. Hierdoor worden medische onderzoeken als minder onprettig ervaren.

Dierenartsen kunnen deze UltraScope, naast eigen gebruik, ook inzetten als extra exemplaar voor diereigenaren om eens mee te luisteren. In de praktijk wordt deze extra service door diereneigenaren zeer positief ontvangen.

Standaard wordt de stethoscoop geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze met extra oordopjes. Ook geeft Stethoscoop.org levenslange garantie op al haar UltraScopes.

Beoordelingen (0)
Stethoscoop Paard, Hond & Konijn heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen: