opc_loader
Als u een stethoscoop gaat bestellen, bestel dan zowel een stethoscoopkop als een tube. Dus 2 items in uw winkelwagen.

Stethoscoop Zwart Pootafdrukken

Handgeschilderde oranje UltraScope met pootafdrukken, standaard geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze.

67,00
x
Beschrijving

Een oranje UltraScope met pootafdrukken van een hond. Een originele en speelse stethoscoop! Met name kinderen reageren erg enthousiast op de speelse designs van Stethoscoop.org. Medische onderzoeken met behulp van de kleurrijke UltraScopes worden dan ook als minder eng beschreven.

De enkelzijdige, drukgevoelige stethoscoopkop is gemaakt van krasvrij acryl en met de hand beschilderd. Dit maakt iedere UltraScope 100% uniek. Door zijn speciale design beschikt de UltraScope over een uitstekende akoestiek. Dit maakt de UltraScope een leuke en functionele stethoscoop voor artsen en verpleegkundigen.Deze UltraScope met pootafdrukken is ook zeer geschikt voor dierenartsen en assistenten! Zowel leuk voor eigen gebruik als om de diereneigenaar mee te laten luisteren. Optioneel is deze stethoscoop te graveren om nog unieker te maken!

Standaard wordt de stethoscoop geleverd inclusief een tube in een kleur naar keuze met extra oordopjes. Ook geeft Stethoscoop.org levenslange garantie op al haar UltraScopes.

Beoordelingen (0)
Stethoscoop Zwart Pootafdrukken heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen: